Innovaatioita silmien parhaaksi

Me Théalla panostamme tuotekehityksessä siihen, että voimme tarjota potilaille ja lääkäreille parhaat mahdolliset valmisteet silmäsairauksien hoitoon. Se tarkoittaa, että tuotteemme ovat aina paitsi tehokkaita, myös täysin säilytysaineettomia.

Tiedämme, että säilytysaineet lisäävät silmän pinnan sairauksia. Siksi olemme kehittäneet lukuisia innovaatioita, joiden avulla voimme valmistaa kaikki tuotteemme ilman säilytysaineita. Jo vuonna 1996 lanseerattiin Théan ensimmäinen versio säilytysaineettomasta, steriilistä ABAK®-moniannospullosta. Näin tiettyjen tuotteiden kohdalla pystyttiin luopumaan säilytysaineista ja ensimmäinen modernien säilytysaineettomien silmälääkkeiden sukupolvi oli syntynyt.

Potilaiden elämänlaadun parantaminen ja hoitoon sitoutumisen helpottaminen ovat meille tärkeitä tavoitteita. Säilytysaineettomien valmisteiden avulla pystymme vaikuttamaan molempiin.

Maailman myydyin säilytysaineeton silmätippapullo. Pullon suodatin suojaa sisältöä mikrobisilta epäpuhtauksilta. Säilytysaineettoman ABAK®-pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä myös avaamisen jälkeen. Tuotetta voi käyttää 6 kuukautta avaamisesta. Yhdestä 10 ml:n pullosta tulee 300 samankokoista tippaa.

Säilytysaineettomien yhdistelmävalmisteiden helppokäyttöinen moniannospullo. EASYGRIP®-pullo on helppo avata. Pulloa on helppo pitää ja luonnollisen kaksoisotteen ansiosta annostelu on tavallisia tippapulloja helpompaa. Vain yksi painallus riittää.

Protriaxin® korvaa fosfaatit ja säilytysaineet, kuten bentsalkoniumkloridin (BAK), stabiloimalla epävakaat ja hankalasti käsiteltävät molekyylit. ProtriaxIn® koostuu kolmesta hyvin siedetystä ainesosasta, joita on käytetty pitkään eri lääkevalmisteissa. Korvaamalla säilytysaine silmävalmisteessa niistä saadaan paremmin siedettyjä ja säilytysaineiden aiheuttamilta haitoilta voi välttyä.